Читај ми!

Краљ: Непријатно сам изненађен Пиксијевим списком, али желим срећу селектору

Спортски директор фудбалског клуба Партизан Ивица Краљ изјавио да је незадовољан зато што на ширем списку Драгана Стојковића Пиксија нема ниједног играча "црно-белих", али је додао да селектору Србије жели успех у квалификацијама за Европско првенство, које ће бити одиграно 2024. године.

Стојковић је јуче објавио списак од 36 играча за квалификације за ЕП. Фудбалери Србије се 24. марта састају са Литванијом у Београду, док три дана касније играју против Црне Горе у Подгорици. На списку селектора Србије нема ниједног фудбалера из Партизана.

"Наравно да сам непријатно изненађен. Партизанових играча није било ни у претходном периоду, кад смо имали добре резултате. Опет, с једне стране сам изненађен, с друге - и нисам. Ко разуме, схватиће. Ја сам од оних који верује у ове играче, тако је било, сад је и биће. Уз све то, желим срећу селектору у наредним квалификацијама за ЕП", рекао је Краљ за "Спортски журнал".

Фудбалера Партизана није било у националном тиму Србије ни на пријатељском мечу са селекцијом САД-а.

"Да не улазим у то... Нису ишли ни неки други, па су ту! Довољно сам рекао... Не бих да коментаришем друге", рекао је Краљ и поновио да Партизан није имао репрезентативце ни када је клуб из Хумске био у форми.