Кокошков: Мелоун једва чека да дође у Србију

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Игор Кокошков решио је све дилеме и потврдио да ће тренер Денвера Мајк Мелоун бити у стручном штабу на квалификацијама за Олимпијске игре.

Кошаркашки савез Србије је ту информацију објавио у ноћи између уторка и среде, али је конфузија настала након изјаве Мелоуна америчким медијима да то није тачно.

Очигледно, он је тако одговорио јер је питање које је добио гласило: Да ли је тачно да ће бити саветник у селекцији Србије?

"Са Мелоуном се познајем дуги низ година. Никада нисмо били сарадници, него увек на супротним странама и здрави ривали. Баш због ове чињенице ми је било лакше да видим о каквом се стручњаку ради", поручио је из Сакрамента за "Новости" селектор Кокошков.

На констатацију да је вест прилично изненадила све љубитеље кошарке, Кокошков је био још директнији.

"Мени је мало чудно то што је први тренер Денвера и човек са таквим искуством "прекрштен" у мог помоћника. Причали смо и нашалили се да он може да буде само први тренер, никако помоћник. Међутим, одмах у следећој реченици је Мелоун био изричит у ставу да једва чека лето и турнир у Београду. Врло добро зна у какву кошаркашку земљу долази и са каквим играчима ће да ради ", поручио је Кокошков.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(петак, 17. јан 2020, 03:55) - Peđa [нерегистровани]

Pohvala

Ovaj gest je za svaku pohvalu.