Читај ми!

Кирјос, по обичају, оплео по најбољем на свету: Новак је будала

Аустралијски тенисер Ник Кирјос, по ко зна који пут, на друштвеним мрежама критиковао Новака Ђоковића, назвавши га "будалом".

Ник Кирјос чешће је у медијима као критичар Новака Ђоковића, него као освајач неких значајних тениских турнира, а Аустралијанац је још једном нашао за сходно да критикује најбољег тенисера света.

Овога пута, повод је био видео-снимак на којем се Ђоковић вози у минибусу са својим тимом, а на лицу не носи заштитну маску, док је Кирјос критиковао и девојку Бернарда Томића која се пожалила на услове у хотелском карантину.

"Ђоковић је будала. Против Бернија (Бернард Томић прим. аут.) немам ништа, али његова госпођа има погрешан став, смешне сцене", написао је Кирјос на Твитеру, коментаришући телевизијски прилог о Новаковим захтевима и условима у карантину.

Новак Ђоковић, уз неколико најбољих тенисера, налази се у Аделејду, где има несметане услове за тренинг и примрему за АТП куп и Аустралијан опен, док је добар део тенисера, њих 72, затворена у хотелу у Мелбурну, пошто су стигли авионима у којима је било заражених коронавирусом.

Новак је упутио листу захтева како би се играчима у карантину олакшао живот и пружила прилика да несметано тренирају, али је влада Аустралије те захтеве одбила.

Кирјос, као локалац, није обавезан да буде у карантину.