Miloš Jašović i braća Milić pobednici PES RTS-a

Miloš Jašović i braća Pavle i Nikola Milić, svi zaposleni u RTS-u, pobednici su ovogodišnjeg Memorijalnog turnira u elektronskom fudbalu PES 2019. „Igrajmo za šesnaest“.

Protokelog vikenda u Holu RTS-a u najmlađem i veoma popularnom sportu na Memorijalu RTS-a, učestvovalo je 50 takmičara u dve konkurencije. U singl konkurenciji ( jedan na jedan) Jašović je savladao Jovana Dujakovića dok su braća Milić koja su takmičila pod imenom „Korak po korak" za prvo mesto u konkurenciji „dva na dva" savladala par Jašović-Cvetković ekipa pod imenom „16".

"Drugo izdanje takmičenja u elektronskom fudbalu opravdalo je očekivanja organizatora, učesnika i promotera turnira", istakao je Aleksndar Cvetković, organizator i učesnik PES RTS-a.

"Zahvaljujem u ime svih iz organizacije Turnira našim vrhunskim sportistima na podršci: Aleksandru Kukolju, džudisti, Dejanu Majstoroviću, svetskom i evropskom šampionu u basketu „tri na tri" i Marku Roksiću, balkanskom šampionu i trećem na svetu u igri PES, jer su svojim prisustvom uveličali manifestaciju i sam Memorijal učinili za korak boljim", dodao je Cvetković.

Posebnu zahvalnost dugujemo našim prijateljima iz KGB e-sports za svu tehničku podršku drugu godinu zaredom i sa njima je ceo posao organizacije turnira u PES-u bio mnogo lakši. 

Kvalifikaciona, polufinalna i finalna takmičenja u obe konkurencije protekla su u duhu fer pleja. Igralo se na četiri konzole, po pravilima Turnira za pro igrače usvojenim od strane učesnika takmičenja.

broj komentara 0 pošalji komentar