Basket "tri na tri", polufinale i finale u nedelju

Turnir u basketu "tri na tri" ulazi u završnu fazu. U nedelju 31. marta na programu su polufinalne i finalne borbe. Polufinalni finalni mečevi počinju od 14.00 časova.

Zanimljivo je bilo u dosadašnjem takmičenju na turniru u basketu "tri na tri", a do polufinala stigle su ekipe DVD Vračar, Cirkus u najavi, Sportska i Klenovi.

Dobar basket igrao se i protekle nedelje u Zavodu za sport i medicinu sporta. Na teren su prvi izasli basketaši DVD Vračara i Muzičke produkcije, krajnji rezultat od 16;5 ne pokazuje realno stanje na terenu.

Mali broj koševa i neizvesnost u rezultatu trajao je sve do 12 min utakmice kada iscrpljeni "muzičari" usled nedolaska dva igračaa i samim tim i bez rotacije, popušta pred kompaktnom i čvrstom ekipom DVD Vračar i gube sa rezultatom 16:5.

U drugoj utakmici daleko neizvesnija borba timova Cirkusa u najavi i Popisne komisije,borba na sve ili ništa trajala je do samog kraja, da bi prevagnula velika želja i motivisanost košarkaša tima Cirkus u najavi koji šutom sa linije 6,25 rešavaju pobednika pre isteka regularnog toka utakmice.

S obzirom da su kalkulisali u drugom kolu takmičenja po grupama izgubivši oba meča, tim Sportska dolazi u najjačem izdanju i superiornom igrom Milana Stankovica resava treći četvrtfinalni meč sa 17:5 protiv favorita iz grupe B tima Održavanje vozila, kompaktne ekipe ,popunjene na svim pozicijama ali kao da nisu imali svoj dan, napustaju teren vidno neraspoloženi.

Prvi favorit grupe B, Klenovi u četvrtoj utakmici protiv izuzetno motivisane ekipe BIA, nisu prepuštali ništa slučaju.

U izizetno čvrstoj utakmici, gde su strasti u nekim momentima bile na ivici konflikta, do pobede dolaze sa 10:15,na kraju pruživši ruku jedni drugima u duhu ferpleja završavaju takmičenje u cetvrtfinalnom danu.

Nema sumnje da nas očekuju neizvesni mecevi 31. marta sa pocetkom u 14 časova u Zavodu za sport na Košutnjaku.

Parovi polufinala:
DVD Vračar - Cirkus u najavi

Sportska - Klenovi

Kompletni rezultati turnira

broj komentara 0 pošalji komentar