Finale grupe Gradovi u Beogradu

Predstavnici grupe Gradovi na ovogodišnjem Memorijalnom turniru RTS "Igrajmo za šesnaest" ovog vikenda susreću se u Beogradu. Kvalifikacione utakmice igraju se u subotu u Slodesu i Posko areni a polufinale i finale u nedelju je u Posko Areni.

Mlekara Šabac, Market Ama iz Niša, JKP "Čistoća i zelenilo" iz Zrenjanina, sportski klub "Fitnes" iz Kragujevca, Zola i Mornari iz Vrnjačke Banje, Elektromorava Lazaro iz Požarevca, Sportski centar Bor i ekipa Arena iz Subotice učesnici su takmičenja poslednjeg vikenda uoči supefinala.

Mali fudbal ovog vikenda u Posko areni kod Careve ćuprije igraju i predstavnice grupe Žene, baraž i polufinale utakmice. Direktno u polufinale plasirale su se ekipe Vojna akademija i RTS Planeta, a za preostala dva mesta u polufinalu boriće se Sportska RTS, Huhu tim, Radio Beograd i ekipa iz Šapca.

Ove godine prvi put u okviru Memorijala RTS mali fudbal igraju ideca. Mali fudbaleri učestvuju na 20. Memorijalnom turniru "Igrajmo za 16" u grupi RTS Petlići. Osam beogradskih fudbalskih klubova, odnosno školica fudbala, 07. aprila od 9 časova na terenima Zavoda za sport - Košutnjak daće svoj doprinos u obeležavanju dvadesetogodišnjice od bombardovanja i pogibije naših 16 radnika.

Uspeh Donje Gušterice

Dom zdravlja Donja Gušterica kod Lipljana na Kosovu i Metohiji prethodnih godina je igrala u grupi Memorijal RTS u grupi Niš. Prošle godine osvojili su ukupno treće mesto na Turniru. Ovog proleća, prijatelji RTS-a i organizatora turnira organizovali su turnir u znak sećanja na radnike RTS i sve žrtve NATO bombardovanja Srbije sa čak četiri ekipe.

Predstavnici Doma zdravlja Donja Gušterica, Suvi Do, ekipa Ugljare i Dom zdravlja Kosovo Polje igrali su finale u Gračanici. Najuspešnija je bila ekipa Doma zdravlja Donja Gušterica  koja u Beogradu nastavlja takmičenje u baražu naredne subote, dan uoči superfinala Memorijala u nedelju 14. aprila.

 

broj komentara 0 pošalji komentar