Pedro napušta Čelsi, epidemija koronavirusa preča od novog angažmana

Španski napadač Pedro objavio je da će na leto, kada mu istekne ugovor, napustiti redove Čelsija. Nekadašnji igrač Barselone slobodan je u izboru nove sredine, ali ističe da više razmišlja o epidemiji koronavirusa, nego gde će nastaviti trofejnu karijeru.

Pedro od leta neće biti član Čelsija, posle pet godina na "Stamford bridžu" dolazi do rastanka, ali Španac je u ovom trenutku zaokupljen drugim stvarima.

"Napustiću Čelsi kada mi istekne ugovor. Ali to u ovom trenutku nije najvažnija stvar", rekao je Pedro.

Stigao je iz Barselone 2015. godine i zabeležio više od 200 nastupa za "plavce", sa kojima je osvojio Premijer ligu, FA kup, kao i Ligu Evrope.

"Najvažnije je da svi budemo solidarni. Što se tiče posla - biće šta bude, ali u ovom trenutku čak ne znamo kada ćemo moći ponovo da treniramo", rekao je Pedro.

Španac se sa ekipom nalazi u karantinu, pošto je saigrač Kalum Hadson-Odoi, bio pozitivan na koronavirus, ali je Pedro u međuvremenu uspeo da pošalje donaciju bolnicama u Španiji.

Prati situaciju u domovini, u konatktu je sa nekadašnjim saigračima iz Barselone i kaže da mu u izolaciji najteže pada što ne može da otputuje da vidi svoju decu.