Talentovani Denis Stojković zvanično fudbaler Partizana

Mladi fudbaler Denis Stojković zvanično je novi igrač Partizana, pošto je potpisao četvorogodišnji ugovor, saopštio je klub iz Humske.

Iako je trenirao sa crno-belima od marta ove godine, mladi ofanzivni vezista Denis Stojković (2002) je zaključno sa 4. avgustom 2020. godine i zvanično igrač Partizana, navodi se u saopštenju crno-belih.

"Mislim da nikada sa većim nestrpljenjem nisam očekivao treći, odnosno 4. avgust. Treći avgust je dan mog rođenja i korak do ostvarenja moje želje, potpisivanja ugovora za Partizan. Mogu da kažem da se već osećam kao starosedelac, jer sam ovde već šest meseci, gde sam se sasvim uklopio u ekipu", rekao je Stojković za klupski sajt.

Stojković je prošao fudbalsku školu Juventusa, potom i gradskog rivala ''stare dame'' Torina, ali i Čelsija, LASK-a i ljubljanske Olimpije, odakle je došao kao slobodan igrač.

"Hvala Milošu Vazuri, šefu Miloševiću i svim mojim saigračima koji su bili uz mene tokom ovih meseci, pomagali mi, bili strpljivi i naravno ulivali poverenje. Ovo je moj najlepši rođendanski poklon i budite sigurni da ću ga na najlepši način podeliti sa vama ove sezone", zaključio je Stojković.