Čitaj mi!

Stanković: Odlična atmosfera i motivisan rad tima na pripremama

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izrazio je zadovoljstvo dobrim uslovima tokom priprema na Kipru i posebno istakao dobro raspoloženje i motivisanost tima za rad posle pauze. Crveno-beli će će na Kipru biti do 18. januara kada se u ranim jutarnjim časovima vraćaju za Beograd, a potom odlaze na drugi deo priprema od 20. januara do 1. februara u Turskoj.

Fudbaleri crveno-belih su pre dva dana doputovali na Kipar na pripreme za prolećni nastavak sezone i već su imali četiri treninga na gradskom stadionu u Pafosu, a trener Stanković je prezadovoljan ovdašnjim uslovima.

"Prošlo je dovoljno vremena i mogu reći da su utisci fenomenalni. U Beogradu nas je sačekalo ne baš najbolje vreme, međutim ubrzo smo promenili sredinu i došli na Kipar. Zbog toga mogu samo da se zahvalim klubu i svima u klubu što su nam izašli u susret i obezbedili 7-8 dana ovakve atmosfere, ovakvog vremena i jedne mirnoće gde možemo svaki dan dva puta dnevno da radimo i da se spremamo. Mislim da poučeni iskustvom znamo koliko nam je rad na Kipru bio bitan prošle godine za nastavak priprema, a verujem da će tako biti i ove." istakao je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

Izabranici Dejana Stankovića ne kriju da je rad na Kipru izuzetno naporan, šef stručnog štaba imao je samo reči hvale za svoje igrače.

"Bilo bi čudno da su pripreme lake. Igrači su fenomenaalni, došli su u odličnom stanju posle odmora, iako je on trajao oko 20 dana. Pojavili su se svi u zavidnoj formi, bez problema sa kilažama i ostalim stvarima, koje mogu da se dese tokom tronedeljnog odmora. To je samo dokaz njihove posvećenosti, profesionalnizma i želje da se spreme što bolje, da bismo u nastavku sezone opravdali ono gde smo."

Osvrnuo se Dejan Stanković i na ono što crveno-bele očekuje trećeg dana priprema na Kipru. 

„Biće malo taktičkih zamisli, taktičkog rada, ali pre sveg dobro zagrevanje. Posle toga dosta jaka taktička zamisao koju ćemo pokušati da sprovedemo," istakao je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

Opšti komentar igrača crveno-belih je da treninzi nisu mnogo dugi, ali su izuzetno intenzivni, pa im tako posle treninga ostaje snage samo za ručak i odmor do novog treninga,

div id="adoceanrsvdcfhklggd">