Čitaj mi!

Vladimir Vuletić napustio Partizan

Potpredsednik FK Partizan Vladmir Vuletić podneo je ostavku na tu funkciju.

Kako je naveo u zvaničnom saopštenju, koje je preneto na sajtu kluba, ostavku je podneo zbog višednevnog "tabloidnog napada na klub, prouzrokovanim hapšenjem navijača, javnog linča i crtanja meta čelnicima crno-belih", sa kojima, bar sa onim najbližim saradnicima, kako je naveo, takođe "više nije bio na istim talasnim dužinama".

"U fudbal sam ušao čista srca i bavio se isključivo pravom u fudbalu. Ovo nije ono za šta sam se borio, izgarao narušenog zdravlja i nisam uzmicao, čak ni kada sam razapinjan na tabloidnim stranama znajući da je, kako reče Šekspir  'bolje je umreti u borbi nego u strahu. Smrt pobedi ko u borbi nađe grob. Ko umre u strahu, taj je smrtni rob'. Zato je vreme da me neko drugi, bolji i umešniji, nasledi", napisao je Vuletić, prenosi se na sajtu crno-belih.

"Podnoseći ovu neopozivu ostavku na mesto potpredsednika i člana UO FK Partizan, želim svim brojnim divnim, javnosti nevidljivim, ljudima u klubu, tim pravim tihim herojima, igračima i stručnom štabu svaki dalji uspeh i borbu neprestanu, brehtovskim rečima:"U mračna vremena, hoće li biti pesme?Da, biće pesme o mračnim vremenima", stoji u Vuletićevom saopštenju.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">