Раде Шербеџија рецитује и кува на Фејсбуку - да време брже прође

Глумац Раде Шербеџија поручио је пријатељима на Фејсбуку, да жели да дели песме и приче преко те друштвене мреже, како би свима заједно време брже пролазило.

У видео-снимку под насловом "Први део: На ружичастом папиру" Шербеџија је рецитовао, спремао оброк, почевши наравно од чишћења главице црног лука, и на крају наздравио вином.

"Срећу ме људи свуда по свету и, осим што се обавезно сликамо, многи од њих кажу да смо, уосталом, и пријатељи на Фејсбуку. Искрено да кажем, некада уопште нисам разумео о чему говоре, а онда су ме неки блиски пријатељи упозорили да имам неколико Фејсбук страница, и објаснили ми шта то заправо значи. Схватио сам да то неки од мојих искрених фанова воде и тако се забављају", написао је Шербеџија.

Говорећи о мерама борбе против коронавируса, Шербеџија каже да је погођен "немогућим катастрофама што су нас све заједно снашле и забиле и затвориле у наше станове и куће".

"Желим да снимам неке песме и да причам неке приче, да нам прође време. Да се дружимо и да чувамо уметност", написао је глумац. 

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 01. апр 2020, 09:39) - anonymous [нерегистровани]

Rade Šerbedžija

Hvala , ocarana vasim doprinosom nama starima u ovoj tuznoj i mucnoj situaciji. Srdacan pozdrav.