Читај ми!

"Узми рачун и победи" – стан је добила Недељка Зукановић из Београда

У другом извлачењу јесењег круга наградне игре "Узми рачун и победи 2021", додељено је пет аутомобила "фијат 500Л" и стан у Београду. Највреднију награду, стан у насељу Земунске капије, добила је Недељка Зукановић из Београда.

Срећне добитнике наградне игре "Узми рачун и победи 2021", из базена у студију Радио-телевизије Србије са 9.219.664 пристиглих коверата, извукла је глумица и водитељка Анђелка Прпић.

Добитници аутомобила "фијат 500Л" су Младен Смиљанић из Београда, Зорица Туцаков из Зрењанина, Дрина Ђорђевић из Сурчина, Лазар Милошевић из Крушевца и Вера Боснић из Земун поља.

Највреднију награду, стан у београдском насељу Земунске капије, добила је Недељка Зукановић из Београда.

Извлачење је пратила Комисија чији су чланови Владица Милорадовић из Пореске управе Министарства финансија, Александар Станојовић из НБС, Драгослав Глишовић, такође из Пореске управе, Ирена Раковић из Министарства трговине, туризма и телекомуникација и заменица председнице Комисије, Јелена Гавриловић из Министарства финансија.

И генерални директор "Пошта Србије" Зоран Ђорђевић присуствовао је извлачењу, и указао да расте свет грађана у погледу борбе против сиве економије.

"Борба против сиве економије се наставља, а наградна игра томе доприноси", оценио је Ђорђевић.

У претходном извлачењу, одржаном прошле суботе, стан је добио Титомир Стојковић из Болеча у Београду.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Србије

Грађане у укупно шест јесењих извлачења очекују вредне награде: 30 аутомобила "фијат 500Л" и осам станова у Београду - седам у насељу "Земунске капије" и главна награда - стан у "Београду на води".

У наградној игри, коју организује Влада Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају сви пунолетни грађани Србије који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. априла, са минималним појединачним износом од 100 динара. Слање коверата је потпуно бесплатно.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти. На полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон, док је на другој страни довољно написати "Узми рачун и победи 2021".

Током лета, између два круга наградне игре, све време је било дозвољено слање рачуна и слипова. Све коверте, послате од 15. априла ове године, учествују у свим извлачењима и током јесени.

Све информације о наградној игри грађани могу пронаћи на сајту www.uzmiracun.rs, а на располагању им је и контакт центар путем имејла kontakt@uzmiracun.rs, за сва додатна питања и подршку.