УН: Мађарска изгладњује мигранте

Мађарска намерно изгладњује мигранте којима је одбијен азил и који чекају да буду депортовани, што је директно кршење међународног права, саопштено је из агенције за људска права Уједињених нација у Женеви.

Агенције за људска права Уједињених нација у Женеви позвала је власти у Мађарској да прекину ту праксу.

"Према доступним извештајима, од августа 2018. године, најмање 21 мигрант који чека да буде депортован не добија храну редовно, неки и по пет дана", навела је портпаролка за људска права Уједињених нација Равина Шамдасани.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(четвртак, 19. дец 2019, 13:11) - Nostradamus [нерегистровани]

Komentar

Upravo tako ja sam se vec davno pitao zasto Saudijska Arabija Katar i druge Arapske bogate zemlje ne primaju migrante.A Evropa ih prima to je neka cudna politika. Svi ti migranti nikada nece htjeti da se integrisu.

(четвртак, 19. дец 2019, 12:43) - anonymous [нерегистровани]

нејасно

Зашто они не одлазе у пребогате земље као УАЕ, Саудијска арабија, Бахреин итд. Ја их у Европу не бих доводио јер они нити желе нити хоће да прихвате начин живота у земљи домаћина.

(петак, 03. мај 2019, 13:05) - Petar [нерегистровани]

Izbeglice i migranti

Kompletna deportacija svih koji su usli u Evropu na kontinente odakle su i kaznjavanje svih onih koji ih dovlace. Odbrana naroda Evrope bez kompromisa. Evropski narodi nisu na prodaju.