Читај ми!

Курсна листа за 16. септембар

Званични средњи курс: 117,5662

КУРСНА ЛИСТА БР.178
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 16.09.2021. ГОДИНЕ