Читај ми!

Курсна листа за 23. мај

Званични средњи курс: 117,5042

КУРСНА ЛИСТА БР.93
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 23.05.2022. ГОДИНЕ