Читај ми!

Рајфајзен банка је прва на тржишту омогућила Garmin Pay услугу корисницима својих Виса картица

Брзо, сигурно и бесконтактно плаћање - Рајфазен банка је свим клијентима банке, корисницима Виса картица, омогућила коришћење услуге Garmin Pay.

Овим настављамо тренд имплементирања најсавременијих технолошких решења која нашим клијентима пружају све опције дигиталног банкарства и супериорно корисничко искуство.

Уз помоћ ове услуге корисници Виса картица ће користити предности свог Garmin сата да би извршили бесконтактна плаћања.

Garmin Pay услуга може да се користи у продавницама, апотекама, ресторанима, кафићима, у таксију и на свим другим продајним местима.

Garmin Pay се врло лако подешава у само пар корака. Када се први пут пријавите у дигитални Garmin Wallet, од Вас ће се тражити унос ПИН кода креираног током процеса регистрације картице.

Након једноставне регистрације, корисник може одмах да почне да користи Garmin Pay услугу и тако настави да остварује све погодности које му нуде Виса картице Рајфајзен банке.

Дигиталном Garmin Wallet-u се лако и брзо може приступити путем Garmin сата притиском на главно бочно дугме или одабиром иконе Wallet на екрану паметног сата.

Сигурност и приватност су најважније одлике Garmin Pay услуге. Када се путем Garmin Pay услуге користи Виса картица Раjфајзен банке, стварни бројеви картица се не чувају на уређају, нити на Garmin серверима.

За више информација о Garmin Pay услузи, посетите: https://www.raiffeisenbank.rs/digitalne-usluge/garmin-pay/