Читај ми!

Магла свуда, најгушћа у Војводини

И другог дана викенда магла ће у јутарњим сатима смањивати видљивост на 100 до 200 метара, а најгушћа ће бити у Војводини. Средином дана претежно сунчано, а увече поново магла. Јутарња температура од 1 до 6 степени, највиша од 12 до 16.

Магла се у равничарском делу Београда може задржати и већи део дана, док ће у осталим пределима бити сунчано. Температура до 14 степени.

У понедељак ујутру понегде слаб приземни мраз, у нижим пределима и магла и ниска облачност која ће се у Војводини, по котлинама и дуж речних токова задржати и већи део дана.

Током дана у брдско-планинским пределима и у пределима без магле биће претежно сунчано. Ветар слаб променљив. Најнижа температура од 0 до 6, највиша дневна од 10 до 16 степени, у пределима са маглом нижа.

У уторак у Војводини, по котлинама и дуж речних токова магла или ниска облачност већи део дана, а понегде се очекује и слаба сипећа киша.

У брдско-планинским пределима и у пределима без магле биће претежно сунчано. Ветар слаб променљив. Најнижа температура од 1 до 6, највиша дневна од 10 до 15 степени. Хладније у пределима са маглом.

Магла и ниска облачност задржаће се и у среду, у Војводини, по котлинама и дуж речних токова већи део дана, а понегде се очекује и слаба сипећа киша. У брдско-планинским пределима и у пределима без магле биће претежно сунчано. Ветар слаб променљив. Најнижа температура од 1 до 6, највиша дневна од 8 до 14 степени.