Читај ми!

Временска прогноза 7. фебруар

До петка ледени дани у нашој земљи. Још ујутру снег на планинама. Током дана смена сунца и облака. На снази су жути и наранџасти метео-аларм. Јутарња температура од -10, највиша дневна до 2 степена. У главном граду хладно, са сунчаним интервалима. Највиша дневна температура око нуле.

07.02.2023. Уторак Ујутру умерен мраз и магла. На северу Србије претежно сунчано, у осталим крајевима умерено до потпуно облачно, још ујутру на западу и југозападу уз провејавање слабог снега. Дуваће слаб и умерен, у планинским пределима источне Србије повремено јак, северозападни ветар. Најнижа температура од -10 до -5 , а највиша од -3 до 2 степена.

08.02.2023. Среда Ујутро умерен и јак мраз по котлинама магла. У току дана умерено до потопуно облачно, на северозападу, западу и југозападу уз провејавање снега. Ветар слаб, северни и североисточни, увече у скретању на источни и југоисточни правац. Најнижа температура од -10 до -5 , а највиша од -2 до 2 степена.

09.02.2023. Четвртак Ујутро умерен и јак мраз по котлинама магла. У току дана претежно сунчано и хладно. Ветар слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од -11 до -5 , а највиша од -2 до 2 степена.

10.02.2023. Петак Ујутро умерен и јак мраз ижу нижим пределима, по котлинама и дуж речних токова магла. У току дана претежно сунчано и хладно. Ветар слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од -9 до -5 , а највиша од -1 до 3 степена.