Čitaj mi!

Vučić uputio saučešće porodici Sanje Ilića: Njegova muzika je brisala sve granice

Sanja Ilić je upečatljivo i srcem prenosio drugim kulturama neka od najlepših dela naše muzike, čime je na najkreativniji način predstavljao umetničko bogatstvo ovog dela sveta, napisao je predsednik Aleksandar Vučić u telegramu saučešća.

Aleksandar Vučić je uputio telegram saučešća porodici Aleksandra Sanje Ilića, saopštila je kancelarija za saradnju sa medijima predsednika Republike.

"Sa velikom tugom sam primio vest o smrti Sanje Ilića, jednog od najvećih umetnika našeg podneblja. Njegova muzika je brisala sve granice, a ljude zbližavala jedinstvenom niti svevremenog sazvučja Srbije i celog Balkana", piše u telegramu saučešća predsednika Vučića.

Sanja je, kako se dodaje, upečatljivo i srcem prenosio drugim kulturama neka od najlepših dela naše muzike, čime je na najkreativniji način predstavljao umetničko bogatstvo ovog dela sveta.

"Upućujem najiskrenije saučešće porodici, prijateljima i brojnim poštovaocima njegovog muzičkog opusa. Počivaj u miru, dragi prijatelju", navodi se u telegramu saučešća.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">