Čitanje oplemenjuje i jača snagu uma

Upravo to nam je potrebno kada ostajemo u svojim domovima poštujući odluke Vlade Srbije. Naši najveći izdavači koji imaju i najviše knjižara, „Laguna" sa 20 knjižara u Beogradu i još 25 u drugim gradovima Srbije, i „Službeni glasnik" koji broji 32 knjižare na teritoriji Srbije, od čega 15 u glavnom gradu, nastavljaju svoj rad tokom vanrednog stanja, uz izmenjeno radno vreme, manji broj zaposlenih u radnjama i u skladu sa svim preporukama nadležnih organa.

Izuzetak od ovoga čine Glasnikove knjižare u Kikindi i na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu koje će biti zatvorene do daljeg.

Uprkos tome što će knjižare širom Srbije biti otvorene, sada je pravo vreme da se iskoriti mogućnost poručivanja knjiga putem interneta, koja nam nudi i posebne pogodnosti.

Kada su pomenute knjižare u pitanju, naručivanjem putem sajta „Službenog glasnika" ostvaruje se popust od 15 odsto, a od 18. do 29. marta dostava iz asortimana „Laguninog" sajta biće besplatna za celu teritoriju Srbije.

S obzirom na to da „onlajn“ pristup knjigama nije besplatan, svi koji svoje omiljene naslove žele da dobiju elektronskim putem, aplikacija „Delfi knjižare“ nudi preko 1.200 naslova koje je moguće kupiti po nižim cenama u odnosu na cene u knjižarama.

Kako bi u narednom periodu i najmlađi kvalitetno provodili vreme, knjižare im, kao i do sada, nude veliki broj naslova.