I glumci poručuju: Ostanite kod kuće

Grad Beograd, Sekretarijat za kulturu i gradska pozorišta, uputili su poziv glumcima da, u vreme opasnosti zaraze od koronavirusa, snime video poruke podrške svim građanima, a najviše našim najstarijima.

Glumci bi na ovaj način u vreme vanrednog stanja uticali na podizanje svesti o ozbiljnosti situacije, važnosti odgovornosti i solidarnosti i pozvali građane da prate uputstva i ostanu kod svojih kuća.

Među prvima su se video porukama oglasili glumci Andrija Milošević, Viktor Savić, Gorica Popović, Slobodan Boda Ninković, Svetislav Goncić...  

 

"U ovoj situaciji niko nije sam, svi zavisimo jedni od drugih i svi treba da mislimo jedni na druge. Tu smo jedni za druge, u izolaciji, u podršci, u deljenju. U ovome smo svi zajedno", navodi se u saopštenju Gradskog sekretarijata za informisanje.

Pozivaju se i sve druge javne ličnosti da se pridruže ovoj akciji i na ovaj način pruže podršku svim građanima.

Video poruke možete pogledati na Youtube kanalu „Sigurno kod kuće".

broj komentara 1 pošalji komentar
(subota, 21. mar 2020, 09:36) - anonymous [neregistrovani]

Najlepse molim RTS

Najlepse molim nas RTS da nam, u danima i nocima kada smo prinudjeni da vreme sto vise provodimo u stanovima, i kada je citava porodica na okupu, emituje izmenjen program odnosno da nam pusta filmove i serije sa laganijim i ne tako mracnim sardzajem. Mislim da bi ovo pozdravio najveci broj vasih vernih gledalaca!