Ana Brnabić potpisom podržala listu SNS

Premijerka Ana Brnabić podržala je potpisom listu SNS za predstojeće izbore. Podršku listi "Aleksandar Vučić – za našu decu" dali su i Rasim Ljajić, Milan Krkobabić, Nebojša Stefanović i Aleksandar Vulin.

Ana Brnabić je podršku listi "Aleksandar Vučić – za našu decu" pružila u Opštinskom odboru SNS Savski venac.

Ranije danas, Brnabićeva je rekla da je ovo veliki dan za Srbiju, a raspisivanje redovnih parlamentarnih, pokrajinskih i lokalnih izbora "praznik demokratije".

"Biće duga kampanja, što znači da će biti teška, ali, sa druge strane, svi imaju vremena da se pripreme", rekla je Brnabić.

Premijerka je ponovila da će učestvovati i da želi da učestvuje u kampanji, jer je to njena lična želja, obaveza i odgovornost, ali da će, s obzirom na, kako kaže, nikad striktinija pravila u vezi sa funkcionerskom kampanjom, voditi računa i o tome, te da će kampanju voditi "u slobodno vreme, uveče, vikendima".

Podršku listi "Aleksandar Vučić – za našu decu" su potpisali i lideri SDPS-a i PUPS-a Rasim Ljajić i Milan Krkobabić.

Ljajić i Krkobabić su u prostorijama novobeogradskog Opštinskog odbora SNS u Džona Kenedija potpisali izjavu da podržavaju izbornu listu za narodne poslanike u Narodnoj Skupštini.

Potpis podrške listi "Aleksandar Vučić – za našu decu" uz Krkobabića dala je i poslanica PUPS -a, direktorka JP "Pošta Srbije" Mira Petrović.

Podršku listi "Aleksandar Vučić – za našu decu" dao je na Voždovcu i član Predsedništva i predsednik Gradskog odbora Beograd Nebojša Stefanović.

Prema rečima Stefanovića, "ogroman broj ljudi koji je širom Srbije došao da podrži listu 'Aleksandar Vučić – za našu decu', jasno pokazuje da želi da Srbija nastavi u ovom pravcu i da ide putem reformi, da naš životni standard raste, da podižemo našu ekonomiju i da živimo bolje".

I predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin dao je podršku izbornoj listi "Aleksandar Vučić – za našu decu" na Zvezdari.

Vulin je prilikom davanja potpisa za podršku listi u razgovoru sa građanima istakao da još ništa nije gotovo, da borba tek predstoji.

Veliki broj građana je od 16 sati kada je počelo potpisivanje već stavilo paraf na izjavu kojom birači podržavaju liste "Aleksandar Vučić – za našu decu" na parlamentarnim i opštinskim izborima, a ispred stranačkih prostorija u svakom trenutku je stotinak građana koji čekaju da to učine.