Čitaj mi!

Na istoku vetrovito, u Vojvodini moguća kiša – temperatura do 11 stepeni

Danas će biti uglavnom suvo. Jedino je ujutru na jugu, a posle podne u Vojvodini, moguća kratkotrajna kiša, na visokim palanina i slab sneg. Na istoku Srbije biće vetrovito.

Temperatura dva do tri stepena niža nego u subotu. Najviša dnevna do 11 stepeni.

U Beogradu umereno oblačno, sa temperaturom oko 9 stepeni.

U ponedeljak promenljivo oblačno, pre podne na severozapadu, a od sredine dana na zapadu, jugozapadu i u centralnim krajevima sa kišom i pljuskovima, koja će se do kraja dana proširiti i na ostale predele.

Vetar slab i umeren, na severu južni i jugoistočni, na jugozapadu jugozapadni. Najniža temperatura od -2 do 3, a najviša od 10 do 14 stepeni. Uveče i tokom noći ka utorku na severu Srbije i u planinskim predelima očekuju se mešovite padavine, kiša i sneg.

U utorak pretežno oblačno, iznad većeg dela suvo, dok se slaba kiša očekuje na severu i jugu Srbije. Vetar slab do umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od 2 do 6, a najviša od 11 do 16 stepeni.

U sredu promenljivo oblačno, suvo, sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 2 do 7, a najviša od 13 do 17 stepeni.