РТС 1: Програмска шема - уторак, 06. дец 2022

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Јунаци нашег доба, ТВ серија
12
12:00
Дневник
14:42
Од злата јабука
15:11
Ово је Србија
18:00
Београдска хроника
18:56
Слагалица, квиз
19:20
Време
19:30
Дневник
23:10
Дневник
23:46
Загонетни случајеви доктора Блејка, серија
12
00:52
Навахо Џо, филм
12
02:27
Фудбал - СП: Мароко - Шпанија, р.
03:00
Вести (04.00, 05.00)
04:03
Фудбал - СП: Португалија - Швајцарска, р.
05:48
Верски календар