РТС 1: Програмска шема - уторак, 07. мар 2023

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Тајне винове лозе 2, ТВ серија
12
11:55
Дневник
14:49
Од злата јабука
15:19
Ово је Србија
16:02
Лако је Ралету, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:42
Београдска хроника
18:58
Слагалица, квиз
22:55
Дневник
23:31
Морнарички специјалци, серија
12
00:17
Бекство из Алкатраза, филм
12
02:07
Кина, кинески документарни филм
12
03:08
Од злата јабука
03:32
Око
04:02
Таковска 10
04:58
Тајне винове лозе 2, ТВ серија
12
05:00
Вести
05:49
Верски календар