РТС 1: Програмска шема - уторак, 04. феб 2020

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Јагодићи, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:20
Спортски дневник
12:30
Време, стање на путевима
12:35
Културни дневник
12:53
Од злата јабука
13:20
Квадратура круга
16:12
Монтевидео, видимо се, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:21
Време
23:55
Дневник
00:34
Спортски дневник
00:44
Црвена краљица, серија
12
01:37
Вести
01:42
Кина, кинески документарни филм
02:41
Човек и камен
02:54
Од злата јабука
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:24
Упитник
04:22
Око Магазин
04:52
Јагодићи, ТВ серија
12
05:48
Верски календар