РТС 1: Програмска шема - среда, 31. јул 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Заборављени, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:19
Спортски дневник
12:29
Време, стање на путевима
12:35
Културни дневник
12:50
Војна академија, ТВ серија
12
16:09
Срећни људи, ТВ серија
12
17:33
Слагалица, квиз
20:30
Фудбал - Кв. за ЛЕ: Чукарички - Молде, спортски програм
22:35
Фудбал - Кв. за ЛЕ: Чукарички - Молде, спортски програм
00:05
Дневник
00:45
Спортски дневник
00:55
Даунтонска опатија, серија
12
02:00
Вести (04.00, 05.00)
02:05
Поред мене, филм
12
03:55
Животна средина и здравље
04:26
Културна баштина Србије
04:53
Заборавњени, ТВ серија
12
05:49
Верски календар