РТС 1: Програмска шема - среда, 01. јан 2020

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Љубав на сеоски начин, ТВ серија
12
11:37
Гастрономад
12:00
Дневник
12:18
Време, стање на путевима
12:25
Ноћ шампиона
15:00
Ноћ шампиона (Здравко Чолић)
15:10
Ноћ шампиона (Биг Бенд)
15:34
Јунаци нашег доба, ТВ серија
12
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
01:00
Ноћ шампиона
02:00
Сасвим природно
02:51
Тесна кожа 4, филм
12
04:19
Ноћ шампиона (Биг Бенд)
04:39
Ноћ шампиона (Здравко Чолић)
04:48
Гастрономад
05:03
Љубав на сеоски начин, ТВ серија
12
05:49
Верски календар