РТС 1: Програмска шема - уторак, 28. јан 2020

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
11:00
Вести
11:05
Сва та равница, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:20
Спортски дневник
12:30
Време, стање на путевима
12:35
Културни дневник
12:53
Од злата јабука
13:21
Квадратура круга
16:09
На путу за Монтевидео, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:23
Време
23:30
Дневник
00:07
Спортски дневник
00:17
Сага о Форсајтима, серија
12
01:12
Вести
01:19
Кина, кинески документарни филм
02:06
Последња трка, филм
12
03:33
Упитник
04:00
Вести (05.00)
04:29
Око
04:59
Сва та равница, ТВ серија
12
05:49
Верски календар