РТС 2: Програмска шема - петак, 25. дец 2020

06:38
Слагалица, квиз
07:00
Датум
07:05
Верски календар
07:15
Лајмет
07:21
08:20
Водени свет малих гупија
08:43
ТВ вртић - друштвнце
08:52
Овако вас видимо
09:09
Мали дневник
09:45
Тата ти си луд: Стефан Миленковић
10:13
Кликер за бизнис
12:04
Хор, СО РТС и солисти: Бах - Божићни ораторијум
14:09
Интернат за племићке кћери, серија
12
14:57
Реј Донован, серија
12
15:56
Женски рај, серија
12
16:42
Грозд
17:08
Лов и риболов
17:57
Хемија разбија митове: Загађање
18:09
Заједно: Никола Келча
19:10
Лајмет
19:15
Интернат за племићке кћери, серија
12
20:13
Необична створења у водама Батангаса
21:06
Женски рај, серија
12
23:29
Берлин слави Бетовена
01:15
Лајмет
01:23
Трезор
02:20
Код куће за Божић, филм
12
03:41
Хор, СО РТС и солисти: Бах - Божићни ораторијум
05:41
Лов и риболов