РТС 2: Програмска шема - среда, 19. јун 2019

18:20
Фудбал (U-21) - EП: Шпанија- Белгија, пренос
20:50
Фудбал (U-21) - EП: Италија - Пољска, пренос
02:23
Фудбал (U-21) - EП: Шпанија- Белгија, р.
03:53
Фудбал (U-21) - EП: Италија - Пољска, р.