РТС 2: Програмска шема - уторак, 30. мар 2021

17:50
Фудбал (U-21) - ЕП: Немачка - Румунија, пренос
20:50
Фудбал (U-21) - ЕП: Шпанија - Чешка Република, пренос
02:24
Фудбал (U-21) - ЕП: Немачка - Румунија, р.
03:30
Фудбал (U-21) - ЕП: Шпанија - Чешка Република, р.