РТС HD: Програмска шема - уторак, 11. јун 2019

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
10:05
Јутарњи програм
10:55
Комшије, ТВ серија
12
12:00
Дневник
12:20
Спортски дневник
12:30
Време, стање на путевима
12:35
Културни дневник
12:50
Од злата јабука
15:15
Ово је Србија
16:05
Срећни људи, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Шта радите, бре
18:55
Слагалица, квиз
19:20
Време
19:30
Дневник
20:05
Срећни људи, ТВ серија
12
23:40
Дневник
00:15
Спортски дневник
00:25
Даунтонска опатија, серија
12
01:25
Вести
01:30
Кина: кинески документарни филм
02:20
Упитник
03:00
Вести
03:25
Око
03:55
Од злата јабука
04:25
Паркови природе
04:50
Комшије, ТВ серија
12
05:50
Верски календар