РТС HD: Програмска шема - субота, 22. јун 2019

13:35
Корени, ТВ серија
12
15:05
Војна академија, ТВ серија
12
16:05
Срећни људи, ТВ серија
12
20:05
Срећни људи, ТВ серија
12