РТС 3: Програмска шема - четвртак, 02. јан 2020

06:30
Непозната девојка, р.
12
08:26
Маријински театар: Гала концерт , р.
10:38
Гала концерт из Берлина 2016, р.
12:14
Духови Исмаила, р.
12
14:09
Непозната девојка, р.
12
19:40
12
21:15
Велика илузија
22:10
Окупирани, 5-8
12
23:05
Европа кроз концерте
00:05
Шербурски кишобрани, р.
01:55
Концерт Берлинске филхармоније н отвореном 2017, р.
03:40
Лаки, р.
12
05:15
Велика илузија, р.