РТС 3: Програмска шема - субота, 29. феб 2020

06:40
Дечји хор РТС-а
07:06
Гала концерт: Велики Јохан Штраус, 2. део
08:05
Културни центар , р.
09:01
Таленат као судбина: Александар Шандоров, р.
09:40
Пут у будућност: Раша, 8-15, р.
10:10
Час анатомије: Модерни варвари, р.
10:56
Концерт Берлинске филхармоније на отвореном 2016: Чешка ноћ, р.
12:45
Мира Адања Полак:Ексклузивно- Удате за писце, р.
13:18
90 година Београдске филхармоније, р.
14:40
Дечји хор РТС-а, р.
15:06
Гала концерт: Велики Јохан Штраус, 2. део, р.
18:00
Њушкало, 3-8
12
20:55
Свет бонсаија, 4-8
22:00
Кимчи породица, 3-24
23:05
Други век: Милена Дравић, 1. део
00:05
Јапан-Мајстори заната: Нипон-Га, ново јапанско сликарство, 5-12, р.
00:35
Јапан-Мајстори заната: Свилене мараме из Јокохоме, 6-12, р.
01:05
Култура поднебља: Јоана и њен џип, 12-16, р.
02:00
Час анатомије: Слепе улице историје
02:50
Мата Хари, балет, р.
04:50
Свет бонсаија, 4-8, р.
05:20
Гитар арт фестивал: Амира Медуњанин и Бошко Јовић, р.
05:55
Кимчи породица, 3-24 , р.