РТС 3: Програмска шема - среда, 05. феб 2020

08:05
Кнез Михаило: Страст, 3-4, р.
08:35
Роковник: У тами диско клуба
09:35
Сергеј Прокофјев: Рат и мир, опера, р.
13:42
100 година од рођења Ф.Фелинија: Осам и по , р.
12
16:35
Дмитриј Шостакович: Симфонија бр.12
17:52
Црвена краљица, 3-12
12
21:03
Идиот, 9 -10
12
21:57
Далида
12
00:05
Афера, 2-10
12
01:00
Јапан-мајстори заната: Четири века сенкашија из Номуре, 8-12 , р.
01:30
Дмитриј Шостакович: Симфонија бр.12, р.
02:14
Народно позориште у 10 чинова: Случај Цветковић, 3-10, р.
02:46
Театрологике: Тања Шљивар, р.
03:16
Таленат као судбина: Наташа Вељковић, р.
03:56
12. Београдски џез фестивал: Дизи Гилеспи, р.
05:05
Идиот, 9 -10 , р.
12
05:55
Далида , р.
12