РТС 3: Програмска шема - среда, 01. јан 2020

06:15
Гала концерт из Берлина 2017, р.
07:45
Г.Ф. Хендл: Музика за ватромет, р.
08:05
Made in Italy 1951 – 2015, р.
09:02
Три боје звука, р.
09:56
Simon Bolivar Big Band, р.
10:58
Хепиенд , р.
12
12:53
Студио 6: Оперски соаре, р.
14:01
Гала концерт из Берлина 2017, р.
15:37
Г.Ф. Хендл: Музика за ватромет, р.
00:16
Маријински театар: Гала концерт , р.
02:19
Хуго Прат, р.
03:15
Гала концерт из Берлина 2016, р.
04:47
Духови Исмаила, р.
12