РТС 3: Програмска шема - среда, 08. јан 2020

06:15
Моја мајка , р.
12
08:05
Лепота јапански пејзажа: Стара и очаравајућа Усузуми трешња-Неодани, Гифу, 12-13, р.
08:35
Божићни концерт: Хор Обретенов, р.
09:35
Божићна представа: Мали положајник, р.
10:05
Гидон Кремер: Повратак Баху , р.
11:20
Регионални самит гитаре: Биг бенд РТС-а, 2. део, р.
12:05
Арт зона: Илија Шошкић, р.
12:40
Матија свира Арсена, р.
14:15
Моја мајка , р.
12
16:05
Јапан-мајстори заната: Хаката Ори ткање, 4-12
21:10
Идиот, 5-10
12
00:05
Афера, 6-10
12
01:00
Јапан-мајстори заната: Хаката Ори ткање, 4-12 , р.
01:30
Палета културног наслеђа: Рисим, р.
02:00
Ђакомо Мајербер: Африканка, р.
05:05
Идиот, 5-10, р.
12