РТС 3: Програмска шема - петак, 01. окт 2021

08:00
Европа кроз концерте, р.
08:43
Европа кроз концерте, р.
09:25
Бунт,р
09:55
Портрети: Зоран Радмиловић - Залажем се за лаж,р
10:55
Аутопортрет: Предраг Ејдус,р
11:40
Велика илузија,р
12:15
28. Међународна трибина композитора, Кафански соноритет,р
13:10
Крвне везе, р.
12
14:58
28. Међународна трибина композитора (4)+1=2, 2.део, р.
15:15
Европа кроз концерте,р
16:01
Време телевизије: Информативни програм – Локални, регионални и покрајински
18:25
Загонетни случајеви доктора Блејка, 8-8
12
22:12
Погранични град, 8-11
12
23:07
Чикаго
12
00:57
Жорди Саваљ: Снови и ламенти,р
02:12
Мира Адања Полак: Ексклузивно – Први чувар Јованке Броз, р.
03:00
Нишвил 2016: Tango & Jazz Bend,р
03:35
Време телевизије: Информативни програм – Локални, регионални и покрајински,р
04:50
Јоханес Брамс: Симфонија бр. 1,р
05:40
Срби са Петог континента: Сретен Божић Вонгар, 2. део,р