РТС Драма: Програмска шема - четвртак, 22. окт 2020

06:00
Комшије, 18-25 ,р.
12
06:44
Оно као љубав, 5-20 ,р.
12
07:27
Оно као љубав, 6-20 ,р.
12
08:12
Мој лични печат – Гиле Оргазам ,р.
08:16
Војна академија, 33. еп. ,р.
12
09:11
Бисер Бојане, 7. еп. 2. сезона ,р.
12
10:00
Мој лични печат – Владимир Арсенијевић ,р.
10:04
Мирис кише на Балкану, 12-14 ,р.
12
10:55
ТВ театар – Жанка ,р.
12:00
Комшије, 18-25 ,р.
12
12:44
Оно као љубав, 5-20 ,р.
12
13:27
Оно као љубав, 6-20 ,р.
12
14:12
Мој лични печат – Гиле Оргазам ,р.
14:16
Војна академија, 33. еп. ,р.
12
15:11
Бисер Бојане, 7. еп. 2. сезона ,р.
12
16:00
Мој лични печат – Владимир Арсенијевић ,р.
16:04
Мирис кише на Балкану, 12-14 ,р.
12
16:55
ТВ театар – Жанка ,р.
19:39
Војна академија, 34. еп.
12
21:25
Мој лични печат – Горанка Матић
00:00
Комшије, 19-25 ,р.
12
00:52
Оно као љубав, 7-20 ,р.
12
01:39
Војна академија, 34. еп. ,р.
12
02:35
Бисер Бојане, 8. еп. 2. сезона ,р.
12
03:25
Мој лични печат – Горанка Матић ,р.
03:29
Мирис кише на Балкану, 13-14 ,р.
12
04:20
Ране, филм ,р.
12