РТС Драма: Програмска шема - уторак, 04. феб 2020

06:00
Сумњива лица, 14-44 ,р.
12
06:27
Сумњива лица, 15-44 ,р.
12
06:52
Сумњива лица, 16-44 ,р.
12
07:17
Војна академија, 5-16 ,р.
12
08:08
Комшије, 20-48 ,р.
12
08:37
Комшије, 21-48 ,р.
12
09:06
Комшије, 22-48 ,р.
12
09:35
Чизмаши, 1-12 ,р.
12
10:30
Мој лични печат – Марко Сомборац ,р.
10:34
Непобедиво срце, 10-15 ,р.
12
11:31
Други век – Небојша Глоговац ,р.
12:00
Сумњива лица, 14-44 ,р.
12
12:27
Сумњива лица, 15-44 ,р.
12
12:52
Сумњива лица, 16-44 ,р.
12
13:17
Војна академија, 5-16 ,р.
12
14:08
Комшије, 20-48 ,р.
12
14:37
Комшије, 21-48 ,р.
12
15:06
Комшије, 22-48 ,р.
12
15:35
Чизмаши, 1-12 ,р.
12
16:30
Мој лични печат – Марко Сомборац ,р.
16:34
Непобедиво срце, 10-15 ,р.
12
17:31
Други век – Небојша Глоговац ,р.
19:16
Војна академија, 6-16
12
20:08
Мој лични печат – Борут Вилд
00:00
Сумњива лица, 17-44 ,р.
12
00:25
Сумњива лица, 18-44 ,р.
12
00:51
Сумњива лица, 19-44 ,р.
12
01:16
Војна академија, 6-16 ,р.
12
02:08
Мој лични печат – Борут Вилд ,р.
02:12
Комшије, 23-48 ,р.
12
02:46
Комшије, 24-48 ,р.
12
03:13
Чизмаши, 2-12 ,р.
12
04:08
Непобедиво срце, 11-15 ,р.
12
05:02
Други век – Срђан Кољевић ,р.
05:33
Други век – Кен Лоуч ,р.