РТС Драма: Програмска шема - четвртак, 16. мај 2019

06:00
Хипермнезија, ТВ театар, р.
07:30
Мој лични печат – Југослав Влаховић, р.
07:34
Зона Замфирова, 1-13, р.
12
08:14
Комшије, 5-25, р.
12
09:00
Мој лични печат – Јован Матић, р.
09:04
Прваци света, 3-12, р.
12
09:52
Мој лични печат – Веселин Грозданић, р.
09:57
Јагодићи, Опроштајни валцер, 7-10, р.
12
10:50
Други век – Зоран Симјановић, р.
12:00
Хипермнезија, ТВ театар, р.
13:30
Мој лични печат – Југослав Влаховић, р.
13:34
Зона Замфирова, 1-13, р.
12
14:14
Комшије, 5-25, р.
12
15:00
Мој лични печат – Јован Матић, р.
15:04
Прваци света, 3-12, р.
12
15:52
Мој лични печат – Веселин Грозданић, р.
15:57
Јагодићи, Опроштајни валцер, 7-10, р.
12
16:50
Други век – Зоран Симјановић, р.
19:19
Мој лични печат – Мирјана Карановић
19:23
Зона Замфирова, 2-3
12
20:03
Мој лични печат – Марко Сомборац
20:07
Комшије, 6-25
12
00:00
Мандрагола, ТВ театар, р.
01:19
Мој лични печат – Мирјана Карановић, р.
01:23
Зона Замфирова, 2-3, р.
12
02:03
Мој лични печат – Марко Сомборац, р.
02:07
Комшије, 6-25, р.
12
02:50
Јагодићи, Опроштајни валцер, 8-10, р.
12
03:48
Лепа села лепо горе, р.
12