РТС Коло: Програмска шема - петак, 02. дец 2022

06:00
Промоција канала РТС Коло на Сајму медија ,р.
06:40
Концерт ВНО РТБ ,р.
07:10
Играле се делије: Ансамбл ''Дукат'' ,р.
07:50
ТВ постер: Тамбурица 5 ,р.
08:20
Песма као судбина, колаж ,р.
09:25
Шљивик: мајстори певачи ,р.
09:55
Једна песма једна жеља, колаж ,р.
10:45
Мали концерт ,р.
11:00
Кад засвира златна труба ,р.
11:30
Посело у Тополи ,р.
12:00
Промоција канала РТС Коло на Сајму медија ,р.
12:40
Концерт ВНО РТБ ,р.
13:10
Играле се делије: Ансамбл ''Дукат'' ,р.
13:50
ТВ постер: Тамбурица 5 ,р.
14:20
Песма као судбина, колаж ,р.
15:25
Шљивик: мајстори певачи ,р.
15:55
Једна песма једна жеља, колаж ,р.
16:45
Мали концерт ,р.
17:00
Кад засвира златна труба ,р.
19:00
Концерт Шабана Бајрамовића
20:25
Мали концерт
00:00
Фолк мајстори ,р.
01:00
Концерт Шабана Бајрамовића ,р.
01:55
Постер Љубише Павковића ,р.
02:25
Мали концерт ,р.
02:40
За сва времена ,р.
03:10
Свирај оно наше, колаж ,р.
03:55
Успомена, концерт ,р.
04:40
Шумадијски вез ,р.
05:10
Дотак'о сам дно живота ,р.