РТС Коло: Програмска шема - недеља, 12. мај 2019

06:00
Златна плоча, р.
07:00
Места знана, а времена давна, р.
07:20
Иде Миле, р.
08:15
Фолк мајстори, колаж, р.
08:35
Најлепше народне песме, колаж, р.
09:15
55 година Каравана, р.
10:10
Мали концерт, р.
10:30
Шљивик: Мајстори певачи, р.
11:25
Шумадијски вез, р.
12:00
Златна плоча, р.
13:00
Места знана, а времена давна, р.
13:20
Иде Миле, р.
14:15
Фолк мајстори, колаж, р.
14:35
Најлепше народне песме, колаж, р.
15:15
55 година Каравана, р.
16:10
Мали концерт, р.
16:30
Шљивик: Мајстори певачи, р.
17:25
Шумадијски вез, р.
18:00
Златна плоча
18:55
Места знана, а времена давна
19:15
Иде Миле
20:00
Лети, лети песмо моја мила
20:30
Златни гласови Радио Београда - Вера Ивковић
21:35
Мали концерт
22:00
Певајте моје песме
22:50
Концерт Фејата Сејдића
23:25
Шумадијски вез
00:00
Златна плоча, р.
00:55
Места знана, а времена давна, р.
01:15
Иде Миле, р.
02:00
Лети, лети песмо моја мила, р.
02:30
Златни гласови Радио Београда - Вера Ивковић, р.
03:35
Мали концерт, р.
04:00
Певајте моје песме, р.
04:50
Концерт Фејата Сејдића, р.
05:25
Шумадијски вез, р.