РТС Коло: Програмска шема - уторак, 16. мар 2021

06:00
Места знана, а времена давна ,р.
06:20
Чаробна свирала ,р.
06:50
Добра стара времена ,р.
07:20
Од извора до увира ,р.
07:45
Златна плоча ,р.
08:40
Фолк мајстори, колаж ,р.
09:00
Златиборска песма, колаж ,р.
09:45
Најлепше народне песме, колаж ,р.
10:10
Ђелем, ђелем: Амаро дел ,р.
11:00
Играле се делије ,р.
12:00
Места знана, а времена давна ,р.
12:20
Чаробна свирала ,р.
12:50
Добра стара времена ,р.
13:20
Од извора до увира ,р.
13:45
Златна плоча ,р.
14:40
Фолк мајстори, колаж ,р.
15:00
Златиборска песма, колаж ,р.
15:45
Најлепше народне песме, колаж ,р.
16:10
Ђелем, ђелем: Амаро дел ,р.
17:00
Играле се делије ,р.
18:00
Од срца срцу
18:55
Добра стара времена
19:30
Од извора до увира
20:00
50 година романтике
21:05
Еј, душо моја, концерт
22:40
Играј, заиграј: Танец и Коло
23:40
Мали концерт
00:00
Од срца срцу ,р.
00:55
Добра стара времена ,р.
01:30
Од извора до увира ,р.
02:00
50 година романтике ,р.
02:40
ТВ портрет: Јовица Петковић ,р.
03:05
Еј, душо моја, концерт ,р.
03:55
Кад засвира хармоника: Влада Пановић ,р.
04:40
Играј, заиграј: Танец и Коло ,р.
05:40
Мали концерт ,р.