РТС Коло: Програмска шема - петак, 01. окт 2021

06:00
Чаробна свирала ,р.
06:30
Пријатно је бити Лепа ,р.
07:00
Играле се делије ,р.
07:55
Фолк мајстори ,р.
08:50
Свилен конац, концерт ,р.
09:30
Тамо далеко ,р.
09:55
Песма мог живота ,р.
10:50
Нема старог Београда ,р.
11:20
Успомена, концерт ,р.
12:00
Чаробна свирала ,р.
12:30
Пријатно је бити Лепа ,р.
13:00
Играле се делије ,р.
13:55
Фолк мајстори ,р.
14:50
Свилен конац, концерт ,р.
15:30
Тамо далеко ,р.
15:55
Песма мог живота ,р.
16:50
Нема старог Београда ,р.
17:20
Успомена, концерт ,р.
18:00
ТВ постер: Аца Матић
18:25
Добра стара времена
19:00
Пепи на Морави
20:55
Кочија стара
21:25
Легенде, концерт
23:30
Шљивик: мајстори певачи
00:00
ТВ постер: Аца Матић ,р.
00:25
Добра стара времена ,р.
01:00
Пепи на Морави ,р.
01:10
Ансамбл Пјатницки, концерт ,р.
02:00
Златна плоча ,р.
02:55
Кочија стара ,р.
03:25
Легенде, концерт ,р.
04:55
Добра песма далеко се чује ,р.
05:30
Шљивик: мајстори певачи ,р.