РТС Коло: Програмска шема - петак, 22. окт 2021

06:00
Јесен стиже рана ,р.
06:30
Трубачи ,р.
06:50
Играле се делије ,р.
07:45
Фолк мајстори ,р.
08:45
Омладински народни оркестар и Певачки студио Радио Београда ,р.
09:30
Мали концерт ,р.
09:40
Златни микрофон: Тозовац ,р.
10:30
За сва времена ,р.
11:05
Симфонија духа и даха ,р.
12:00
Јесен стиже рана ,р.
12:30
Трубачи ,р.
12:50
Играле се делије ,р.
13:45
Фолк мајстори ,р.
14:45
Омладински народни оркестар и Певачки студио Радио Београда ,р.
15:30
Мали концерт ,р.
15:40
Златни микрофон: Тозовац ,р.
16:30
За сва времена ,р.
17:05
Симфонија духа и даха ,р.
18:00
ТВ постер
18:30
Народна музика седамдесетих
18:55
Портрет
20:20
Хармонико моја
20:45
Вече севдаха
21:45
Мали концерт
23:00
Забрујите звуци милогласни
00:00
ТВ постер ,р.
00:30
Народна музика седамдесетих ,р.
00:55
Портрет ,р.
01:25
Златна плоча: Станиша Стошић ,р.
02:20
Хармонико моја ,р.
02:45
Вече севдаха ,р.
03:45
Мали концерт ,р.
03:55
Шљивик: мајстори певачи ,р.
04:25
Посело у Виноградима ,р.
05:00
Забрујите звуци милогласни ,р.