РТС Музика: Програмска шема - субота, 14. дец 2019

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:03
Из наше архиве ,р.
06:34
Дубиоза колектив, концерт ,р.
08:00
Borderland Soundtrack – Ледено доба, 2. емисија ,р.
08:31
Музички подсетник ,р.
09:01
РТС Музика представља ,р.
09:03
Бунт ,р.
09:34
Хитови ,р.
10:22
Белеф – Панкрти, 1. део ,р.
10:52
За сва времена – Дуда Безуха ,р.
11:20
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:03
Из наше архиве ,р.
12:34
Дубиоза колектив, концерт ,р.
14:00
Borderland Soundtrack – Ледено доба, 2. емисија ,р.
14:31
Музички подсетник ,р.
15:01
РТС Музика представља ,р.
15:03
Бунт ,р.
15:34
Хитови ,р.
16:22
Белеф – Панкрти, 1. део ,р.
16:52
За сва времена – Дуда Безуха ,р.
17:20
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
3 од 1 - Минилинија
19:23
Музички подсетник
20:01
Путовање круга
20:31
Хитови
21:02
РТС Музика представља
22:06
Музички времеплов
23:21
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
3 од 1 - Минилинија ,р.
00:32
ЛП Класик – Милош Петровић - Левантино ,р.
01:23
Музички подсетник ,р.
02:01
Путовање круга ,р.
02:31
Хитови ,р.
03:02
РТС Музика представља ,р.
03:05
Студио 6 – Damir Out Loud ,р.
04:06
Музички времеплов ,р.
04:38
Европа кроз концерте ,р.
05:21
Претпоноћни микс ,р.