РТС Музика: Програмска шема - недеља, 02. феб 2020

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:03
Из наше архиве ,р.
06:30
Београдски џез фестивал – Секстет Марковић-Гут ,р.
07:37
Музички подсетник ,р.
07:55
35. Београдски џез фестивал – документарна емисија ,р.
08:39
Хитови ,р.
09:03
РТС Музика представља ,р.
09:06
Студио 6 – Вихуела ,р.
10:07
Музички времеплов ,р.
10:42
Европа кроз концерте ,р.
11:25
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:03
Из наше архиве ,р.
12:30
Београдски џез фестивал – Секстет Марковић-Гут ,р.
13:37
Музички подсетник ,р.
13:55
35. Београдски џез фестивал – документарна емисија ,р.
14:39
Хитови ,р.
15:03
РТС Музика представља ,р.
15:06
Студио 6 – Вихуела ,р.
16:07
Музички времеплов ,р.
16:42
Европа кроз концерте ,р.
17:25
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:05
Из наше архиве
18:41
Музички клуб 3К - Hush
20:14
Музички микс
21:13
РТС Музика представља
23:22
5 од 1 – ВИС Лимунада
23:37
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:05
Из наше архиве ,р.
00:41
Музички клуб 3К - Hush ,р.
01:45
Воксток – коктел нумера ,р.
02:14
Музички микс ,р.
03:13
РТС Музика представља ,р.
03:18
Акустични Лачни Франц, 1. део ,р.
03:58
Београд ноћу – Оливер Мандић ,р.
04:54
За сва времена – Аца Селтик ,р.
05:22
5 од 1 – ВИС Лимунада ,р.
05:37
Претпоноћни микс ,р.